Skocz do zawartości

  • Kanał RSS
Zdjęcie

Server Didn't Respond


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 evenixx

evenixx

    Świeżak

  • Gracze
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 2018 27 December - 00:17

Siema po kliknieciu graj w launcherze pojawiam sie w wiezy Xardasa i po jakis 10 sekundach pisze mi Server didn't respond. Podmienialelm pliki z tych tematow i dalej nic https://forum.kyrmir...didnt-respond/       ,           https://forum.kyrmir.eu/index.php?/topic/2114-rozwi%C4%85zania-najcz%C4%99stszych-problemow-zajrzyj-zanim-za%C5%82o%C5%BCysz-nowy-temat/



#2 Kamilus

Kamilus

    Świeżak

  • Gracze
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 2018 27 December - 00:37

mam ten sam problem 



#3 Kamilus

Kamilus

    Świeżak

  • Gracze
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 2018 28 December - 16:14

up



#4 Kamilus

Kamilus

    Świeżak

  • Gracze
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 2018 30 December - 17:18

up dick



#5 Twice

Twice

    Developer

  • Administratorzy
  • 2487 postów
  • gg:
    22889848

Napisano 2018 31 December - 00:58

Musisz wejsc przez kyrmirowy launcher.


bar.jpg

IWGEL76.png


#6 evenixx

evenixx

    Świeżak

  • Gracze
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 2018 31 December - 11:22

No i tak właśnie robie

#7 evenixx

evenixx

    Świeżak

  • Gracze
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 2018 31 December - 12:17

Dobra już działa można zamknąć

#8 gawwik

gawwik

    Gracz

  • Gracze
  • Pip
  • 8 postów

Napisano 2019 08 March - 18:14

miło by było napisać jak rozwiązaliście swój problem, by inni użytkownik nie pisali nowych kolejnych tematów tylko po przejrzeniu forum  im działało.



#9 Smok19100

Smok19100

    Gracz

  • Gracze
  • Pip
  • 28 postów
  • LocationŁódź
  • gg:
    8436296

Napisano 2019 09 March - 22:36

a mi nie dziala






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych